Doorzoek de Kalender

Kalender filteren:

extra Data

26 - 27 Nov 2020

Najaarsvierdaagse provocatief coachem

01 - 02 Oct 2020

https://iepdoc.nl/provocatief-coachen/provocatieve-opleidingen/najaarsvierdaagse-provocatief-coachen/

Op 1 oktober begint de provocatieve najaars-vierdaagse en kun je weer instappen. Er zijn drie keuzes: een trainingsdag, een vierdaagse of een complete opleiding. Provocatief coachen. Je hebt er over gelezen. Iedereen heeft het er over. Nu kun je het ook echt gaan doen.

In deze vierdaagse gaan we aan de slag met typecasting en met de provocatieve relatietypen. Want je kunt provoceren op de inhoud, maar ook op de relatie. Je gaat alibi-therapie doen; een soort non-therapie waarbij de cliënt vaak toch voorzichtig iets wil gaan bespreken. Maar dat mag dan juist weer niet. Verder gaan we provocatief werken in groepen en luisteren we provocatief naar het levensverhaal. We kijken naar cliënten waar je moeite mee hebt bij het provocatieve werk. En natuurlijk hebben we supervisie-rondes, twee doorgaande cliënten en micro-teaching. We kijken naar de vijf kenmerken van goed provocatief werk.

Ook werk je een dag met Phil Jeremiah, de 'crazy man from Wales'. Phil brengt een sprankelende combinatie van vrije associatie, humor, provocatieve elementen en congruent therapeutisch advies. Gebruik je eigen associaties en houd tegelijkertijd het doel voor ogen. Op een humoristische, 'off-the-wall' manier.

Data

1 en 2 oktober 2020

26 en 27 november 2020

https://iepdoc.nl/provocatief-coachen/provocatieve-opleidingen/najaarsvierdaagse-provocatief-coachen/