Doorzoek de Kalender

Kalender filteren:

Thema-avond: liefdespijn, Nijmegen

27 Sep 2018

  • 19:30 — 21:00

Liefde... het allermooiste in ons leven, toch? Maar als het misgaat, misschien ook het allerpijnlijkste.

"Ik kan niet slapen en niet eten, want ik kan je niet vergeten..."

Voor de professionals: hoe help je clienten of medewerkers met liefdespijn? Of heb je zelf liefdespijn? Kom naar de thema-avond. Gratis!

https://www.iepdoc.nl/thema-avond-provocatief-werken-met-liefdespijn/

 

De thema-avonden zijn afwisselend in Amsterdam, Nijmegen en Groningen.

De thema-avonden geven iedereen de kans om kennis te maken met de provocatieve, uitdagende stijl van helpen. De provocatieve trainingen zijn voor professionals. De thema-avonden zijn voor iedereen. Vernieuwend. Anders. Hilarisch. Warm. Uitdagend. Effectief. Gegeven door de Nederlandse grondleggers van het provocatief coachen: Jeffrey Wijnberg en Jaap Hollander. Zij werken met mensen die naar de thema-avond komen en die last hebben van de klacht die op die avond aan de orde is.

Professionals (coaches, therapeuten, psychologen, HRM-ers, adviseurs, trainers, docenten, e.d.) zien hoe ze de provocatieve benadering kunnen inzetten in hun werk en mogen overigens ook zelf als persoon een probleem inbrengen.

Mensen die worstelen met de betreffende klacht ontvangen gratis coaching/therapie. Als je geen bezwaar maakt, worden de sessies opgenomen als voorlichtingsfilmpjes. Als je wel bezwaar maakt, ook achteraf, worden de opnames zonder gezeur meteen gewist.

Er worden minimaal twee live demonstraties gegeven, gevolgd door uitleg en informatie over wat het provocatief coachen inhoudt. In de pauze is er koffie met een koekje.